Sörpad bérlés

SÖRPAD BÉRLÉS

Minden szabadtéri rendezvényre

Mindannyiunknak vannak bizonyára szép emlékeink arról, hogy különböző koncerteken, rendezvényeken a szabadban vagyunk, jól érezzük magunkat és finom ételeket és italokat fogyasztunk el a sörpadoknál. Mi is hasonló jó emlékeket tudunk megteremteni azzal, ha a sörpad bérlés szolgáltatásunkat válassza. Egy rendezvény sikere attól is nagymértékben függ, hogy a megjelent vendégek jól érezzék magukat, kényelmesen le tudjanak ülni, ne órákon át csak álldogálnak a helyszínen. Ehhez feltétlen szükség van tehát olyan kültéren is használható padokra, asztalokra, ahol ezt kényelmesen megtehetik! Ha például egy falunapon, vagy gasztronómiai rendezvényen, fesztiválon sok vendéget szeretne leültetni, akkor a legjobb megoldás a sörpad bérlés! Ezzel ugyanis mindkét igény megvalósul, hiszen a sörpadokhoz, amely asztallal együtt van kombinálva, több ember is le tud ülni egymás mellé.


A sörpadokra szinte mindenféle megrendezésre kerülő eseményen szükség lehet, hisz a jó idő közeledtével egyre nagyobb az igény arra, hogy szabadtéren lehessen minél többet tartózkodni tavasztól, késő őszig. Az ország minden pontján koncertek, fesztiválok, családi és céges rendezvények kerülnek megrendezésre, ahol rengeteg résztvevőre kell számítani és ezzel ülőhelyet is biztosítani a program ideje alatt. Tehát mint említettem, legyen szó, családi rendezvényről, baráti összejövetelekről, vagy akár városi, falu napokról, minden eshetőségre tudunk sörpad bérlés szolgáltatásunkkal segíteni. Remek megoldás sok ember ülőhelyének biztosítására!

A sörpad azért is szuper lehetőség, mert kényelmesen helyet tud rajta foglalni több ember is egymás mellett, könnyen mozgathatók és ezért egyszerűen berendezhető az a terület, ahova az esemény tervezve lett. A sörpadok tehát elengedhetetlenek egy rendezvényre, a szabadtéri partik igazi ásza lehet ez a kellék. Béreljen Ön is tőlünk sörpadot!

Rossz idő közeleg? Ne aggódjon!

Az őszi, esősebb idő érkeztével sokan megijednek és inkább fedett helyszínre cserélik a szabadtéri eseményüket. Ma már viszont az sem jelenthet gondot! Ugyanis a sörpad bérlés szolgáltatásunk mellé, sátor bérlés szolgáltatásunk is kiváló opció lehet és a kettőt együttesen igénybe véve, már az időjárás sem lehet akadály senki számára.

A sátraink masszívak és rendkívül jól bírják az időjárást, berendezni is egyszerű a sörpadok bérlésével, amelyek kiválóak erre a feladatra. Ezért legyen szó bográcsozásról, grillezésről vagy akár a koncertszezonról, minden alkalomra megtalálja nálunk a megfelelő sátrakat és berendezési tárgyakat, hogy az adott program mindenki megelégedésével végződhessen.

Méretek és árak


Asztal hossza: 220 cm
szélessége: 50 cm
magassága: 75 cm

Padok hossza: 220 cm
szélessége: 25 cm
ülőfelület magassága: 50 cm

Egy bútor garnitúra 8 főre megfelelő.

Bérlés árak:
1300 Ft / nap (legalább 3 napos bérlés esetén)
1700 Ft / 1 napra

További szolgáltatások

BUY NOW  —