RG Sátor & Party Service

RG sátorbérlés, sátorkölcsönzés, kellékkölcsönzés

Cégünk a Százszorszebb Esküvő csapatával évek óta foglalkozik értékesítéssel, kellékkölcsönzéssel rendezvények szervezésével és dekorálással.

Sátorkínálatunkat és kellék repertoárunkat a folyamatosan bővülő és növekedő elvárásoknak megfelelően bővítjük, mindig ügyfeleink igényeihez igazodva, hogy azokat maximálisan ki tudjuk elégíteni.

Szolgáltatásaink és kellékeink köre a teljesség igénye nélkül: értékesítés, sátorbérlés, sátorkölcsönzés, rendezvénysátor, esküvői sátor, partysátor, padozat, világítás, dekorálás, kellékek, asztalok, körasztalok, könyöklők, székhuzatok, székek, sörpadok, chiavari székek, sörpad. Ügyfeleink igényeit maximálisan próbáljuk kielégíteni. Szakmai partnereink segítségével teljes körű szolgáltatást tudunk biztosítani, aminek része a catering szolgáltatás, hangosítás és a legkülönfélébb technikai és egyéb szórakoztató elemek.


CÉLUNK

Pontos, precíz munkával olyan szolgáltatás nyújtsunk amivel a legigényesebb ügyfeleink is elégedettek lehetnek. Ajánljuk szolgáltatásainkat bármilyen céges rendezvényre, esküvőkre, csapatépítésekre, termékbemutatókra, falunapokra, fesztiválokra, sporteseményekre, koncertekre, családi rendezvényekre. Bővített szolgáltatási körünknek köszönhetően minden igényt ki tudunk elégíteni, ami könnyebbséget jelenthet ügyfelünknek/Önnek, hiszen egy helyről megkaphatja a rendezvényéhez szükséges sátrat, kiegészítőket és akár a dekorációt is. Teljes körű rendezvény és esküvői dekorálást vállalunk a Százszorszebb Esküvő csapatával. A természet viszontagságainak ellenálló (szél, eső, havazás) sátrainkat a terepviszonyoktól függetlenül gyorsan és szakszerűen fel tudjuk állítani, így a rendezvény zavartalanul lebonyolítható. Sátrainkat rendelheti padozat nélkül vagy padozattal, amit akár szőnyegezni is tudunk a nagyobb kényelem és elegancia elérése érdekében.

A sátrak belső terének egyedi kialakítására is lehetőség van a Százszorszebb esküvő csapatának segítségével. Az általunk tervezett egyedi belső teret elsősorban esküvőkre ajánljuk, de bármilyen sátorban tartott rendezvény igényes környezetének kialakítását vállaljuk és magas színvonalon teljesítjük.

VEZESD SIKERRE A RENDEZVÉNYED!

Csak élvezd az ottlétet, ne pánikolj! Mi elrendezzük helyetted!

A BÉRLÉS MENETE

Keresett termékek mellett sokszor megesik, hogy másra is szükség van, ezért javasoljuk, hogy nézze meg kínálatunkat. Ezt a termékeink menüpontban találj meg. (pl. gyermek etetőszék, könyöklő amire nem is gondolt….)

Amennyiben segítségre, tanácsra van szüksége, elérhetőségeinken álunk rendelkezésére.

Amikor meg van a kívánt termék(ek) kérjen tőlünk ajánlatot.

Tájékoztató jellegű árat telefonon is adunk, de a végleges ajánlatát írásban keressen meg bennünket a kapcsolat pont alatt.

Amennyiben az írásban kapott ajánlatunkat elfogadja, az adatok egyeztetése után küldünk egy szerződés mintát, minek véglegesítése után már nincs más teendő. Utolsó lépés pedig várni a kiszállítást.

 

FIZETÉS

A szerződéshez 30 % foglaló szükséges amit a szerződés aláírásakor kell kifizetni. A bérlés fennmaradó összegét a termék átvételéig kell kifizetni, ami lehet készpénzben vagy átutalással. A kaució díját csak készpénzben van lehetőség kifizetni. A kaució összege visszajár, amikor az eszközök hiánytalanul és hibátlanul visszavettük.

SZÁLLÍTÁS

A termékeinket az ország egész területén kiszállítjuk. Az egyéni szállítás nem lehetséges, elsősorban a termékeink megóvása érdekében. Bár az asztalok nem kívánnak semmilyen különleges bánásmódot, a chiavari székek azonban kényesek, illetve a nagyobb sátrak telepítése és szállítása sem egyszerű, ( kisebb pagoda, pavilon sátrak természetesen egyszerűbbek).

A szállítás km és db szám alapú, így nagyban befolyásolja a távolság a telephelytől.
RENDEZVÉNYEK AZ ÖN ÍZLÉSE SZERINT

Tekintsen be hozzánk!

Kérdéseivel forduljon hozzánk elérhetőségeinken, kollegáink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

KAPCSOLAT —
video1video2
BUY NOW  —