Rendezvény sátor bérlés

RENDEZVÉNY SÁTOR BÉRLÉS

Rendezvény sátrainkkal feldobjuk a hangulatot.

Nálunk lehetőség nyílik arra is, hogy party sátrat béreljen! Ne gondolkozzon tehát tovább, ha ilyen típusú rendezvényt szervez és szeretné feldobni a hangulatot. Mindig érdemes a természethez közeli helyszínre szervezni a programokat, hisz nem érhet meglepetés ha egy bérelt sátorban kerül az megrendezésre.


Kisvállalkozásunk már több éve foglalkozik rendezvények sátrak és kellékek bérbeadásával. Kellékeink minden elvárásoknak és szabályozásnak megfelelnek. Rendszeresen karbantartottak, tisztítottak ahogy az szükséges és elvárt. Sátor minden körülményre: esküvőre, céges rendezvényre, termékbemutatóra, fesztiválra, koncertre, sport eseményre. Amennyiben rendezvényét külső helyszínen szeretné megtartani figyelembe kell venni az időjárást és felkészülni rá, mint csapadék, szél, tűző napsütés, lehűlés.. esetleg a nem várt szúnyogok hada. Erre tökéletes megoldás lehet a sátorbérlés. Ponyvázása vízhatlan, így még az esős, vagy borúsabb időjárás sem ronthatja el a kedvét senkinek. A sátorponyva színe fehér, mely a Nap sugarait visszaveri, a fényt viszont átereszti.

Miket ajánlunk?

Az ajánlott sátor típusát elsősorban a létszám és a rendezvény típusa határozza meg. De vannak más tényezők is, mint, az hogy milyen bútorokat akarunk használni a rendezvényen, táblaasztalt, kerekasztalt, könyöklőket, sörpadot. Összeségében el lehet mondani mindegyik sátrunkról, hogy stabil alluminium vázas töb -féle képen rögzíthetőek. Ponyvázatuk fehér PVC hogy a nap sugarait visszaverje de a fényt átengedi. Illetve mindegyik azonos típusú sátrunk egymás mellé vízhatlanul összeállítható csatornázhatóak.

parti

Kis sátor

6-8főnek

Méret

3x3 m vagy 4x4 m
 • Terület: 9 m2, 16 m2
 • Csúcsmagasság: 2,3 m
 • Oldalmagasság: 200cm-től
 • Szerkezet: aluminium fehér színű vízhatlan ponyva oldalfalai széthúzhatóak
partysator

Party sátor

10-12főnek

Méret

6x3 m
 • Terület: 18 m2
 • Csúcsmagasság: 2,3 m
 • Oldalmagasság: 200 cm-től
 • Szerkezet: aluminium fehér színű vízhatlan ponyva oldalfalai széthúzhatóak
Pagode-

Pagoda sátor

kb. 20főnek

Méret

5x5 m
 • Terület: 25 m2
 • Csúcsmagasság: 4,5 m
 • Oldalmagasság: 2,3 m
 • Szerkezet: eloxált alumínium fehér vízhatlan ponyva oldalfalai széthúzhatóak, akár ablakkal is rendelhető, PVC bevonatú poliészter szövet, DIN 4102 B1.
parti

Rendezvény sátor

kb. 20főnek

Min. méret

10x5 m
Szélessége: 10 m
Hosszúsága: 5 m-ként bővíthető
 • Csúcsmagasság: 4,8 m
 • Oldalmagasság: 3m
 • Szerkezet: eloxált alumínium fehér vízhatlan ponyva oldalfalai széthúzhatóak, akár ablakkal is rendelhető, PVC bevonatú poliészter szövet, DIN 4102 B1.

Sátor építés

A sátrakat különböző típusú talajokon fel lehet állítani építeni betonon, aszfalton, múrvás területen, salakon, füvön., viszont lehetőleg sík területen kell a sátrat elhelyezni mert nagy fokú szintezés nem lehetséges, és ez vonatkozik a padozatra is. Terepakadály nem lehet az építési területen, illetve a sátor tervezett helye mellett minden oldalra 1 méter szabad területe kell biztosítani a keret állítása miatt. A sátor rögzítését az adott felület határozza meg, lehet cövek, betondűbel vagy esetleg tartály, de ebben az esetben a megrendelőnek kell biztosítania vízzel való feltöltését. Amennyiben lehetséges extra rögzítéseket is használunk a nagyobb biztonság érdekében.

A sátor belyárata bármelyik oldal lehet mert széthúzhatóak, viszont figyelembe kell venni hogy az andrás keresztek nem kiszedhetőek mert a sátor gyengülését okozza. A szélterhelés miatta ponyvákat mindenképpen fel kell helyezni és szeles időben behúzni, persze a rendezvény ideje alatt nyithatóak az oldalak.


Miért tőlünk?

Sikerre visszük rendezvényed. Béreljen tőlünk minden szükséges kiegészítőt, felszerelést a rendezvényére. Mi garantáltan a minőséget teremtjük meg Önnek. Számunkra maximálisan fontos, hogy minden rendezvény sikeres legyen és a vendégek jól érezzék magukat. Minden apróságot, kérést is a helyén tartjuk, teljesítjük. Tegyél próbára minket!

Keressen bennünket, ha rendezvény sátor bérlés amiben gondolkodik. Biztosak vagyunk benne, hogy tudunk olyan ajánlatot adni Önnek is, amellyel bérelhető sátorjainkkal az adott esemény problémamentes lebonyolításában segíthetünk! Ha részletesebben szeretne tudni ezekről a lehetőségekről, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken keresztül és garantáltan megtaláljuk azt amit Ön keres!

További szolgáltatások

BUY NOW  —