Rendezvény hűtés

MOBIL PÁROLOGTATÓ HŰTŐ BERENDEZÉS

Hogy lesz a 35 fokból 25?

Bérelhető Kültéri / beltéri rendezvény klíma / hűtés / párahűtés Felhasználás terület: esküvőre, raktárhűtés, sátorhűtés, párahűtés, rendezvényhűtés, termelői terült hűtés, gyártó hűtés, sportesemény, gyászszertartás, temetés


Kültérre tervezett rendezvénykor is érezhetjük úgy, hogy kellemes, légkondícionált közegben tartózkodunk. A kültéri klíma berendezések segítségével 7-12 °C fokos hőmérséklet csökkenés érhető el. A rendezvények, koncertek többsége nyáron, kültéren kerül megrendezésre. Ha minket választ, nem kell aggódni akkor sem, ha vízbiztosítás nem megoldható a helyszínen, mivel saját tartállyal rendelkeznek a gépeink, így a a mobil párahűtő berendezés ott is használható akár napokig is. A nagyobb rendezvényekhez több kültéri hűtő berendezés alkalmazását ajánljuk.

A rendezvények kiemelt pontjair ahol vendégek legtöbbet megfordúlnak bejárat, színpad eleje, információs pontok, tánctér... ajánljuk elhelyezni hűtőventilátorokat , párásító berendezéseket például a Power Breezer cool. A nagy nyári kánikulában kültéri helyszínek , teraszok, táncterek, kihasználtsága csökken, lekorlátozódik az esti órákra a Porlasztott párologtató hűtéstechnika erre nyújt megoldást. A rendszerrel azonban nem kell lemondania sem a friss levegőről, sem a klimatizálás nyújtotta komfortról. A hűtés rendszerek elve, hogy a párolgás hőt von el a környezettől. Minél melegebb van, a párolgás annál gyorsabb, vagyis adott idő alatt több víz tud elpárologni, ezáltal hatékonyabb a hűtés.

Egyéb felhasználási területek

Logisztika, raktárhűtés, gyártó csarnok hűtés.

A nagy melegben , nyári időszakban csarnokok, vagy akár külső munkahelyek nem biztosítják a megfelelő atmoszférát a megfelelő munkakörnyezethez. Aminek következtében romlik a hatékonyság, termelékenység. Nagy melegben a kollégák hatékonysága akár 30 % al is csökkenhet, csökken koncentráltságuk ami akár balesethez is vezethet. Erre lehet a nyári időszakban megoldás a Porlasztott párologtató hűtéstechnika bérlése. Ami nem mellesleg jobb közérzetet is biztosít a munkahelyeken.

POWER_1024x1024

Power Breezer Titan

Kapacitás

Hűtési kapacitás: 280 nm Air flow: 23.000 m3 /h
pacjs230_leftface-min_1024x1024

Jetstream 230

Kapacitás

Hűtési kapacitás: 80 nm Air flow: 6000 m3 /h
  • Oldalmagasság: 230 cm

További szolgáltatások

Sikerre visszük a rendezvényed!


Béreljen tőlünk minden szükséges kiegészítőt, felszerelést az esküvőjére, vagy bármilyen rendezvényére. Mi garantáltan a minőséget teremtjük meg Önnek. Számunkra maximálisan fontos, hogy minden rendezvény Rólad szóljon és minden apróság is a helyén legyen. Tegyél próbára minket!

BUY NOW  —