Pagoda/pavilon sátor bérlés

PAGODA/PAVILON SÁTOR BÉRLÉS

Hogy az időjárás ne szólhasson közbe...

Ez a sátor típus a legideálisabb ha kisebb esemény megrendezéséhez lenne szüksége sátorbérlésre. Legyen szó tehát akár kisebb méretű rendezvény sátor bérléséről, vagy akár nagyobb méretű pavilon sátor bérlésről. Akár céges rendezvényekhez, bemutatókra, kiállításokra, árusításra, vagy családi rendezvényeknél is szüksége lehet erre a sátor típusra. De koncertek megtartására is egyaránt alkalmas. A szabadtéri programok mindig igencsak népszerűek, ám az időjárás sajnos sokszor közbe szólhat. Ilyenkor jó, ha van tető a fejünk fölött! Ezeknél a sátraknál külön előnyként könyvelhető el, hogy vízmentesen zárnak, vihar esetén is, és teljesen egymásba építhetőek, ezzel tovább növelhető a befogadó képessége. Senki nem fog vizes lenni, elázni, mert teljes védettséget biztosít a kültéri programok ideje alatt az eső elől is. Tehát ha ezt választja, számtalan felhasználási lehetőséget tudunk ajánlani az Ön számára is!


Bármilyen rendezvényt is tervez, vagy annak megszervezéséről gondoskodik, legyen szó családiról, vagy cégesről kimondottan ajánljuk ezt a típust Önnek is. De nemcsak a sátrakkal állunk rendelkezésére, hiszen az is fontos, hogy az esemény résztvevői jól érezhessék magukat, egyéb feltételekre is szükség van. Ezért a sátrakhoz padozatot is tudunk biztosítani, ha igényli, így teljesen komfortos lehet a belső tér is. Bármilyen környezetbe is kellene felépíteni (utcára, terekre, parkokba, strandokra, fesztiválokra) a sátrat, garantáltan feldobja az egész rendezvény színvonalát!

Miket ajánlunk?

Amennyiben valamilyen rendezvényt tervez, sok mindenre kell gondolni, hogy a vendégek elégedettek legyenek az esemény elmúltával is. Ilyen a helyszín megválasztása, a sátorbérlés és ide tartozik annak a berendezésének a feladata is. Ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát, fontos, hogy kényelmes ülőhelyeket is biztosítani tudjon számukra. Ebben tudunk mi segíteni!

3×3 pavilon sátor

3x3 pavilon rendezvény sátor

Méret

Szélesség: 3m x 3m
  • Oldalmagasság: 230 cm
3×3 pavilon sátor

4x4 pavilon rendezvény sátor

Méret

Szélesség: 4m x 4m
  • Oldalmagasság: 230 cm
3×6-Pop-Up-Marquee-White-sides

6 x 3 pavilon rendezvény sátor

Méret

Szélesség: 6m x 3m
  • Oldalmagasság: 230 cm
3×3 pavilon sátor

5x5 pavilon rendezvény sátor

Méret

Szélesség: 5m x 5m
  • Oldalmagasság: 230 cm
  • Csúcsmagasság: 4,85 m
  • Szerkezete: aluminum. Padlózható

További szolgáltatások

BUY NOW  —