Padozat

PADOZAT

Miért is hasznos a padozat bérlés?

Amikor szabadtéren szervezünk valami rendezvényt, szóba kerül a sátorbérlés is, hiszen az időjárás esetleg közbe szólhat s nem szeretnénk, ha a vendégek eláznának egy hirtelen jött eső miatt. Ha már a sátor is megvan, akkor azt be is kell rendezni, hogy kényelmesen érezzék magukat a meghívottak. Legyen az esküvő, falunap, vagy koncert, a bútorbérlés mellett gondolni kell arra is, hogy a talaj egyenetlensége, vagy éppen a nagy por, esetleg sár is gondot okozhat. Ezek kiküszöbölésére tudjuk mi ajánlani a padozat bérlési szolgáltatásunkat!

A talaj burkolása ezekkel a fa padozat elemekkel nagyon gyorsan és könnyen megoldható. Bárhol összerakható, egymás mellé illeszthető, ezzel nagy felületek lefedése is lehetséges. Nem csak a sátorban, hanem kinti terepen is jó szolgálatot tehet, akár utakat is ki lehet alakítani belőle, vagy egy lakodalom alkalmával a táncparkett is megépíthető a padozat bérlés során kiválasztott típusokból. Nemcsak praktikusak, de esztétikus látványt is nyújtanak!


Mondhatjuk, ügyfeleink visszajelzései alapján, hogy a padozat bérlés egyik kedvenc szolgáltatásunk lett! Sokfajta rendezvényre tudjuk ajánlani, sátrakba is, legyen az rendezvénysátor, partysátor, vagy pagodasátor padozatának a kialakítására. De mint említettem egyéb más felhasználási területen is jól használható. Természetesen a padozat lefedésére is, ahová szükségesnek tartja, van ötletünk és javaslatunk, például a padlófilc szőnyeg, hogy még különlegesebb és szebb legyen akár a táncparkett is. Ha úgy gondolja Ön is, hogy az adott rendezvény a jól megválasztott sátor és kellékek mellett a padozat bérléssel is még jobbá, komfortosabbá tehető, látogasson meg bennünket, várjuk szíves megkeresésüket!

További szolgáltatások


BUY NOW  —