Esküvői sátor bérlés

ESKÜVŐI SÁTOR BÉRLÉS

Az Ön igényeire szabva


Mikor az esküvőt tervezik a házasulandó párok legtöbbször az első dolog amiről szó esik a helyszín megválasztása.

Az esküvői sátor bérlés szolgáltatásunk mindenképp optimális lehet az Ön számára is, ha külső rendezvényhelyszínben vagy otthon esetleg egy szép régi helyszínen gondolkodik a nagy napra. Ha minket választ, nem kell aggódnia a váratlan időjárási fordulatoktól, az erős napsütéstől, az esőtől, kisebb szélviharoktól sem, de még a rovarinváziótól is megvédi az ünnepi asztalt, a terítést és a vendégek sem fognak ezekre panaszkodni. Mindig törekszünk arra, hogy az ügyfeleink teljesen elégedettek legyenek!


Esküvőkre több fajta sátrat tudunk biztosítani az igényeknek és létszámnak megfelelően. Kisebb esküvőkre ajánljuk az 5*5 méretű elegáns megjelenésű csúcsos pagoda sátrat esetleg a 6*3 pavilon sátrainkat amik össze is építhetőek. Nagyobb létszámú násznép esetén a 10 méter széles rendezvény sátrunkat ajánljuk

Egyedi szolgáltatás megfizethető áron!

Az RG Party Service egyedi szolgáltatása az esküvői szolgáltatás. Ezt a szolgáltatásunkat olyan pároknak ajálnjuk, akik szeretnék különleges fénnyel megtölteni az életük legszebb napját. Viszont természetesen bármilyen eseményre is rendelkezésükre állhat.

Komplex szolgáltatást tudunk nyújtani. Lehetőség van esküvői sátor bérlés mellett dekorálás szolgáltatás igénybevételére és a rendezvényhez szükséges összes eszköz bérlésére egyaránt. Iyen lehet a chivari szék bérlése, keresztpántos szék bérlése, kerekasztal bérlése, táblaasztal bérlése, könyöklő bérlése, világítás bérlése, hűtés bérlése, stb. Ami nagy előnyt és könnyebbséget jelent ügyfeleinknek, mert mindent egykézből megkaphatnak. A Százszorszebb Esküvő csapatával egy teljes dekor csomagot tudunk nyújtani ami akár a sátor teljes belső befedését is jelentheti. Milyen lesz a dekoráció? Az csak rajtad múlik.

További szolgáltatások

BUY NOW  —